Túl vagyunk egy kimerítő "építkezésen", kész a babaszoba, leválasztva a nagyszobából. A fala szép fehér, és már teleaggattuk képekkel is. Vettünk az IKEA-ból olcsó képkereteket, aztán egy természettudományi magazint, és kivágtuk a képeket belőle. Egyszerű, olcsó, a gyermek meg imádja nézegetni a mókust, a medvét, a szitakötő fejét. A következő projekt, hogy egy avitt diavetítővel néhány meseképet vetítünk a fehér falra, majd körberajzoljuk, és végül kifestjük. Így lesz szép színes a szoba fala...

A Fiatalúr amúgy nagyon élvezi a szobája nyugalmát. Alszik nagyokat, igaz, most éppen a felső két foga jön egyszerre, úgyhogy annyira nem boldog az éjszaka. De már úgy alszik, mint a nagyok... oldalt. Vagy ahogy éppen akar. A lényeg, hogy a Mama is tud pihenni mellette, így az Ő élete is kiegyensúlyozottabb lett. Ha pedig az Övé is az, akkor mindenkinek jó... főleg persze a babának, na jó, meg egy kicsit nekem is.

Szegény Fiatalúr egyébiránt éppen most esett át egy kis mandulagyulladáson, de már kilábalt belőle.. hiába ez a nyomorult időjárás mindenkit elemészt egy időre. Valószínűleg tőlem kapta el a gyerek, mert én is meg voltam fázva egy ideig... reméljük összességében magunk mögött tudjuk már ezt a megfázós időszakot.

Viszont egyre inkább emelgeti a fenekét a gyermek, és kezd hintázni, valamint próbál mászni is, és megismerni az ismeretlent. A hangját is egyre gyakrabban halljuk, nagyokat rikkant, jelezvén, hogy ma-holnap 8 hónapos lesz. Kíváncsian várjuk, mikor kezd el igazán mászni, az viszont már most biztos, hogy nem lehet egy pillanatra sem magára hagyni, mert egy pillanat alatt esik, kel, bárhonnan... már előre fél az ember, mi lesz akkor, ha már mászik majd...

Szerző: Oregordog  2014.02.19. 11:13 Szólj hozzá!

Címkék: mama papa gyerekszoba Fiatalúr

A bejegyzés trackback címe:

https://kispapablog.blog.hu/api/trackback/id/tr945822143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása