Tisztára mint két szereplő, egy meséből. Az elmúlt pár nap újdonságairól van szó. Ja és nem szeretjük a krumplit, mert íztelen. Gyorsmérleg. Az elmúlt éjszakák megint kicsit nyugtalanul teltek el, de éppen most olvastam egy írást valahol arról, hogy ezen ne is csodálkozzunk. A gyerekek alvásigénye jóval kevesebb, mivel többször alhatnak egy nap. Nem úgy mint én. Mondjuk a mamát ez jobban megviseli, mint engem.

Szóval nagy ívben toljuk már az almát, és a répát is. A krumplit viszont kiköpte a Fiatalúr, mert íztelen volt. nem csodálom, valóban az önmagában. Viszont ha meglátja, hogy éppen kiflit eszünk, akkor bizony egyre vehemensebben ad hangot abbéli igényének, hogy bizony Őt sem kellene semmi jóból kihagyni. Úgyhogy mostanában egyszer, egyszer egy nap kiflicsücsköt is szopogat.

És persze jön a foga. Dől a nyál, és sajnos sokat "komplénol" a fájdalom miatt, így alig fél évesen. Jól mondták: ha vége a hasfájásnak, jön más. Nem baj, tegnap hoztam a gyógyszertárból zselét, ami, úgy tűnik hatásos, a mama szája elzsibbadt tőle. Szegényke.. mármint a gyerek. Valószínűleg ez okozza az éjszakai nyugtalanságot is nála. Mostanában ugyanis gyakrabban fenn van, amit nem visel túl jól a mama. Én meg még csak-csak megvagyok. Hála az égnek kevesebb az alvásigényem.

És elméletben ma jön az új védőnőnk! Végre nem 20 éves, ellenben van 3 gyereke, így várhatóan ért is majd ahhoz, amit csinál, és nem csak könyvben, vagy képen látta. Remélem tud segíteni a mamának. Majd megírom a napokban, hogy mi volt...

És a gumikacsa. Végre sikerült vennünk egy 3 darabos családi szettet. Apakacsa és két növendék kacsa. Egyre érdekesebb így a Fiatalúr számára a fürdés. Mondjuk eddig is el volt magában, de most már itt is van mit harapdálni...

Szerző: Oregordog  2013.12.03. 14:56 Szólj hozzá!

Címkék: alma mama papa sárgarépa gumikacsa kiflicsücsök Fiatalúr

A bejegyzés trackback címe:

https://kispapablog.blog.hu/api/trackback/id/tr495673394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása