Szegény Picúrra nagyon rájár a rúd az elmúlt napokban, hetekben. Nem elég a dög meleg, ami miatt fél éjszakákat is alig tudott átaludni, melynek következtében a szülők sem aludtak túl sokat, de most már 9 napja nem trottyantott be a pelusba egy egészségeset sem. Korábban azt mondta a védőnőnk, hogy az sem baj, ha 10 napig nincs kaki, előfordul...

Persze beszéltem a cimborámmal, akiknek most 5 hónapos a gyereke, de Ő azt mondta, ilyen náluk nem volt. Gondolom biztos a meleg. Persze az embert nem hagyja nyugodni a kérdés, meg az sem, hogy szegény gyerek úgy tekereg az ember karjában, hogy attól félek menten eltörik. Közben meg úgy eregeti a gázokat, mint egy komplett tehéntelep friss almozás után másfél órával. Ha meg megnyomjuk a pocakját, akkor sem kemény... a fene sem tudja mi ez.

A biztonság kedvéért felhívtuk a másik védőnőt is, aki nyomban azt javasolta, hogy menjünk el kúpért, mert a 9 nap az már egy kicsit sok, és adjunk neki egy felet. Az eredmény pár óra múlva már látszódott is: megindult, aminek meg kellett indulnia, de nem volt túl sok (legalább is az eltelt napok számához viszonyítva). Ma persze kérdeztem a mamát, hogy mi a helyzet, de azt mondta, hogy továbbra is megy a tekergés és a sírás. Szegény Picúr. (Most le is buktam, hogy a munkahelyemről blogolok...)

Újabb telefon a védőnő2-nek, aki újabb fél kúpot ajánl, de persze ezt sem lehet túlzásba vinni, mert a gyerek meg rászokhat, és nélküle nem tud majd vécézni. Szép kilátások... Mindegy, mama elrendelte a következő adag beadását, és meglátjuk mi is történik. Reméljük a dugulást sikerül elhárítani, és Picúr is jobb kedvvel néz majd a világba...

Szerző: Oregordog  2013.08.13. 14:30 Szólj hozzá!

Címkék: baba mama papa szorulás Picúr

A bejegyzés trackback címe:

https://kispapablog.blog.hu/api/trackback/id/tr615459081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása